grilovací, deska, lávový, kámen, grilování, masa, ryb, pečení, objednávka, 3nec

Detaily

RECEPT : 4 kotlety z vepřového masa ( každá hrubá 2,5cm a s hmotností 300-350g) 1 malá cibule (pokrájená na tenké plátky) 2 bobkové listy 1 tyčinka skořice 10 zrnek nového koření 3 hřebíčky 3 lžíce hnědého cukru 3 lžíce hrubé soli 2 hrnky studené vody 3 lžíce bourbonu 2 lžíce olivového oleje Pikantní jablkové pyré ( viz. příloha) 1) Vepřové kotlety opláchneme pod studenou vodou, osušíme papírovými utěrkami, uložíme je do zapékací mísy, na maso uložíme cibuli, bobkové listy, tyčinku skořice, pepř, nové koření a hřebíček. 2) Připravíme marinádu do velké mísy, kde smícháme hnědý cukr, sůl, přidáme vroucí vodu dokaď se vše nerozpustí. Vmícháme studenou vodu, bourbon, 2 lžíce oleje a tuto směs nalejeme na kotlety. Posléze uložíme do lednice na 2-4 hodiny, přičemž v průběhu párkrát obrátíme.

Další informace

Hmotnost 1.0000